Със серия MyShirt Exclusive имате възможност да се докоснете до невероятните материи на италианските производители S.I.C. Tess и Thomas Mason. Това са платове, които са изработени от чист египетски памук Giza 45, известен като най-качествения памук в света, високо ценен заради своите изключителни характеристики. 

 

Материите в селекция MyShirt Exclusive са изработени от най-добрия екстра дълъг памук, добиван в делтата на Нил –  Giza 45. Полученият от този памук плат е невероятно издръжлив и изключително красив, носещ копринено усещане на допир. Ризите, изработени с материите от селекция Exclusive, не се променят с времето, а дори противоположно на очакванията – стават по-нежни и удобно при носене.

 

Платовете, сред които можете да избирате в тази категория, са изцяло и напълно естествени и без каквато и да било обработка. Това позволява свободното движение на въздуха и прави материите от тази серия дишащи и изключително леки. Тук ще откриете:

   

 

Заповядайте при нас – да изберете сред огромното разнообразие на цветове и десени платове, изработени от най-финия и комфортен памук – Giza 45. Заедно ще създадем Вашата неповторима риза.