Ние от SIRCROW се стремим да задоволим и най-високите изисквания, които Вие – нашите клиенти, имате към своето облекло. За това и още от създаването на бранда ни си партнираме с италианския бранд за производство на премиум платове за ризи – S.I.C. Tess.

 

SIRCROW Exclusive включва над 550 внимателно подбрани материи на S.I.C. Tess, отличаващи се с несравнимо качество на изработка и комфорт. Всички платове са произведени в Италия от единствения по рода си египетски памук – Giza 45, известен със своите изключителни характеристики.

 

Колекцията включва 7 различни категории, съчетаващи разнообразие от множество класически и модни десени, сплитки и текстури. А изработката на всяка риза от серия Exclusive включва ПОДАРЪК – копчета Mother-of-Perl  и персонализиран жакардов етикет с Вашето име.

 

Голямото разнообразие, както и качеството на материите ни дават възможност не само да отговорим на очакванията ви, но и да ви потопим в един друг по-различен свят.

MyShirt Exclusive

Magic 100/120

550 лв.Включва платове от двойно усукани нишки с дебелина 100 и 120, oxford, dobby, poplin, twill. Подходящ избор за всеки който търси изключително качество и комфорт в ежедневието си.

Linen & Cashmere Club

610 лвЖива и вдъхновяваща селекция от предложение от чист 100% висококачествен лен , комбинация от лен и памук и кашмир и памук. Налични както в изчистени класически тонове, така и в карета и райета. Изключително възможности за есенни и зимни ризи.

Sorbona & Columbia Silk

690 лв.Премиум съчетание на 60% памук и 40% коприна, с тези ризи ще се отличаватe със стил. Налични в класически тонове, twill, poplin, dobby, oxford.

Sea Island, Bugatti и Platinum

от 690 лв до 890 лв.Платовете Sea Island, Bugatti и Platinum са синоним на лукс за ежедневието. С дебелини на двойно усуканите нишки от 140/2 до 240/2, представят избор от класически бизнес десени , през райета и жакард, до рибена кост. ЦЕНИ: - Sea Island 140/170 - цена 690 лв. - Bugatti 200 - 710лв. - Platinum 240 - 790лв

Exclusive 300

990 лв.Ризи от най-висок клас с дебелина на двойно усуканите нишки 300/2. Дават лекота и несравнимо удоволствие. Подходящи за вечерни и ризи.

Монограм

ПОДАРЪК
Монограмът добавя един много приятен личен щрих върху ризата Ви.

Копчета mother-of-pearl

20 лв за 1 бр. риза
Добавете към перфектната си риза и невероятните копчета mother-of-pearl.

Персонализиран жакардов етикет

ПОДАРЪК
Направете ризата си истински Ваша с персонализиран етикет с Вашето име.

Персонализирани копчета

70 лв. за 1 бр. риза*
Добавете към перфектната си риза и копчета с Вашите инициали. * при минимална поръчка на копчета за 5 бр ризи (общо 350 лв.)

Преживяване, създадено да осигури на любимия човек невероятно приключение, след което ТОЙ ще притежава една уникална, красива и идеално пасваща риза по поръчка.

ГАЛЕРИЯ