Платовете в серия MyShirt Daily представляват специална селекция от над 80 артикула, които ние регулярно допълваме. Материите в тази категория са съставени от 100% памук, комбинации на памук и лен, както и стреч платове.

MyShirt Daily е разнообразна категория от платове, в която можете да избирате между класичеки едноцветни материи, карета, раета , различни сезонни платове, принтове и изключителни текстурни предложения на производителите Getzner,  Mileta, TootalSomelos, Tekstina , Andreazza&Castelli.

Спирайки се на тази категория за Вашата риза, Вие имате огромен избор между:
– голямо разнообразие на 100% памучни материи
– лен или комбинация от памук и лен в различни десени
– стреч платове, съставени от памук и полиамид, за максимална разтегливост на материята без това да е за сметка на комфорта. Този тип платове са съставени от 100% памук и различни комбинации на памук и лен.
– Print платове – изключително приятни на допир и усещане памучни материи. Print платовете са невероятно фини, меки, нисещи несравним комфорт и удобство.

 

Платовете в серия MyShirt Daily варират според наличностите, с които разполагаме.

 

Ако искате да персонализирате своята риза и да проявите уникалния си стил, обадете ни се и тя ще бъде при Вас след само 14дни.

Монограм

ПОДАРЪК
Монограмът добавя един много приятен личен щрих върху ризата Ви.

Копчета mother-of-pearl

20 лв за 1 бр. риза
Добавете към перфектната си риза и невероятните копчета mother-of-pearl.

Персонализиран жакардов етикет

120 лв. за 10 бр ризи
Направете ризата си истински Ваша с персонализиран етикет с Вашето име.

Персонализирани копчета

70 лв. за 1 бр. риза*
Добавете към перфектната си риза и копчета с Вашите инициали. * при минимална поръчка на копчета за 5 бр ризи (общо 380 лв.)

Преживяване, създадено да осигури на любимия човек невероятно приключение, след което ТОЙ ще притежава една уникална, красива и идеално пасваща риза по поръчка.

ГАЛЕРИЯ