Платовете от серия MyShirt Business съчетават дългогодишния опит на производители като Getzner, Albini и Tessitura Monti, експертизата им в развитието на модни тъкани, както и използването на най-съвременните технологии и непрекъснатото добавяне на нови иновации. 

 

MyShirt Business e най-разнообразната ни колекция от платове, подходящи за ризи за всякакви поводи и ситуации:

 

Заповядайте в ателитето ни на ул. Соколна 47, за да изберете от разнообразието на над 800 различни висококачествени материи и да персонализирате своята риза.

Urban

350 лв.Най-продаваната категория платове за ризи SIRCROW. Тук може да намерите изключително голямо разнообразие от сезони предложения, ежедневни и бизнес платове, както и такива със спортно излъчване, принтове и нерегулярни десени.

Travel

350 лв.Олицетворение на практичната бизнес риза - издръжлива във времето, много устойчива на намачкване и носеща комфорт. Всички non-iron ризи SIRCROW мога да бъдат третирани дори в сушилня.

Монограм

ПОДАРЪК
Монограмът добавя един много приятен личен щрих върху ризата Ви.

Копчета mother-of-pearl

ПОДАРЪК
Добавете към перфектната си риза и невероятните копчета mother-of-pearl.

Персонализиран жакардов етикет

120 лв. за 10 бр ризи
Направете ризата си истински Ваша с персонализиран етикет с Вашето име.

Персонализирани копчета

70 лв. за 1 бр. риза*
Добавете към перфектната си риза и копчета с Вашите инициали. * при минимална поръчка на копчета за 5 бр ризи (общо 350 лв.)

Преживяване, създадено да осигури на любимия човек невероятно приключение, след което ТОЙ ще притежава една уникална, красива и идеално пасваща риза по поръчка.

ГАЛЕРИЯ