Искали ли сте някога да носите дрехи, които Ви пасват идеално, издържат години и които можете да персонализирате не само по своя силует, но и спрямо своя характер и индивидуалност?

Ние Ви предлагаме именно това.

А благодарение на партньорството ни с професионалния дизайнер и стилист – Алберто Виделаго, ще разберете какво е усещането, някой да се грижи за цялостното Ви излъчване и впечатлението, което ще създадете у хората.

Разполагаме само със 7 секунди, за да направим перфектното първо впечатление

Алберто Виделаго е професионален дизайнер и стилист. Той използва знанията си за модата и стила, за да преобрази живота на хората. Повече от 30 години се занимава с международна мода. Тази дълга кариера му е позволила да разбере всички модни тайни - от избора на най-добрите естествени материи, през дизайна на моделите, до пробите и техниките за шиене. Сега Алберто обикаля света, като помага на хората да открият и създадат личния си стил.

СРЕЩА С МОДЕН СТИЛИСТ

При първата Ви среща с Алберто Виделаго - професионален дизайнер и стилист , ще е необходимо да отделите минимум 40-50 минути за лежерен ненатоварващ разговор с него. С този разговор той ще има възможността да Ви опознае, да разбере повече за Вас като човек, за Вашия характер и индивидуалност. Благодарение на това, Алберто ще Ви посъветва не просто за материя, цвят или конкретен модел облекло, но ще Ви помогне да изградите цялостен стил и внушително първо впечатление. "Добрият стил означава добре облечен, което води до висока увереност, а крайният резултат е успех!" - Алберто Виделаго

ПРОБА

По време на пробата Вие ще облечете дреха, направена по Вашите мерки, но създадена от тестова материя. Вместо полиестерен хастар, Вашият пробен костюм ще бъде с подплата от канава, която е по-лека, следва телесните извивки и прави сакото много по-дишащо и близко до крайният модел. Тази проба ще даде възможност за по-ясна представа и, ако е необходима, допълнителна корекция на цялостното изделие преди завършване. Нашият консултант ще обсъди с Вас дължината на дрехата, ръкавите, както и общото усещане, което дрехата Ви дава. Всички промени ще бъдат добавени към Вашето досие за бъдещи поръчки.

ГОТОВ ПРОДУКТ

След като поръчаната от Вас дреха е създадена в Италия по класически италиански метод и доставена до нашето ателие, ще се свържем с Вас за една последна проба, с която да се уверим, че получавате това, за което сте дошли при нас първоначално. Веднъж запазени, Вашите мерки, особености на тялото и лични предпочитания за стил, при последващата поръчка процесът е много по-кратък.

За повече информация:

Потърсете ни на +359 885 666 866