SIRCROW MyShirt е бранд за ризи по индивидуален размер, който цели да наложи стил, увереност и най-вече безупречност в света на мъжките и дамските ризи. Предлагаме не само богата палитра от платове, наброяваща над 2000 вида, но също и персонален консултант, който може да помогне в подбора и персонализацията на всеки един детайл.

 

При нас ще намерите безупречно пасващи ризи и бързо изпълнение до 14 дни, като услугата се изпълнява във време и на място, удобно за клиентите.

 

Идеята за ризите по мярка се заражда от необходимостта, когато двамата основатели, Владимир Андреев и Михаил Кърпачев установяват, че много мъже в тяхното обкръжение срещат проблеми да намерят перфектно пасващата риза. Независимо от телосложението, добре пасващата риза, е тази, която не е прекалено стегната или твърде свободна. Това е тази риза, която предоставя както удобство, така и добър външен вид.

 

Когато започнахме да мислим за ризите по поръчка, го направихме по-скоро от лична подбуда в търсене на удобство. Впоследствие, споделяйки с познати и приятели, чието ежедневие изисква елегантност, съчетана с комфорт, видях потенциала на ризите по индивидуален размер.

 

Заедно с качеството и удобството, брандът е фокусиран и върху личното отношение и вниманието към всеки детайл. 

 

Нашите консултанти са така обучени, че в кратък неангажиращ разговор, да успеят да опознаят клиента, неговите нужди и изискванията на ежедневието му. За нас най-важно е клиентът да е доволен, а това постигаме като го познаваме добре и му показваме най-добрата комбинация за него самия.